Terima kasih kerana telah mendapatkan Jualan Penutupan Servis. Di sini terdapat beberapa perkara yang perlu anda beri perhatian terlebih dahulu sebelum anda membaca bahagian lain iaitu :

1) Akses Produk – Berikut merupakan link untuk mengakses produk yang terkandung dalam pakej ini :

2) Untuk domain, anda bolehlah melakukan semakan domain yang anda ingin gunakan di link berikut (anda boleh abaikan step ini jika anda telah mempunyai domain sendiri) :

Sekiranya domain yang anda ingin gunakan masih available, sila simpan nama domain tersebut untuk digunakan ketika mengisi borang pendaftaran hosting.

3) Setelah and memilih domain, sila isi borang pendaftaran akaun hosting berikut :

4) Akhir sekali anda bolehlah mengisi borang pemasangan wordpress pula di link berikut :

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan lanjut berkaitan produk ini, sila hubungi kami semula pada bila-bila masa dengan cara klik pada button “Bantuan” yang terdapat di bahagian header halaman ini. Kami bersedia untuk membantu anda.

Terima kasih… 😀

BONUS – Seperti yang dijanjikan, saya akan dedahkan tool yang membolehkan anda memanipulasikan post hot di facebook, twitter dan sebagianya.

Ianya adalah Click Jacker.

Untuk makluman anda, jualan produk ini dah agak lama…Tapi saya tak pasti berapa lama lagi ownernya akan buka…Jadi jika anda ada duit lebih, anda bolehlah buat pembelian segera.

Lagi satu, saya harap anda dapat gunakannya dengan betul…Jangan share perkara-perkara yang boleh mendatangkan dosa k…Saya tidak akan bertanggungjawab…Saya harap anda faham maksud saya… 😀

Leave A Response

* Denotes Required Field