Strategi Mudah Kumpul Nombor HP Prospek!

kumpul nombor hp

Kalau korang toleh kebelakang dan ingat semula dalam setahun dua lepas, kebanyakkan urusan jual beli kat media social (terutamanya Facebook) berlaku thru PM (private massage) je…Sikit-sikit PM…Sikit-sikit PM. – Bro/sis, sy berminat…PM please – Siapa berminat boleh PM sy k Dan yang seangkatan dengannya…Kadang-kadang naik rimas jugak aku tengok sebab dah terpampang seller bagi instruction…

Teruskan Membaca →

Tolong Orang Aje Pun Boleh Dapat Income RM15k Setiap Bulan!

Sikit masa dulu aku pernah dedahkan info ni…Tak tahulah korang perasan ke tak…Yang perasan tu, beruntunglah mereka… šŸ™‚ Waktu aku nak dedahkan info ni dulu, aku pikir banyak kali jugak…Bukan apa, korang tau la sikap sesetengah orang kita…Kadang-kadang kalau dieorg tau ko boleh buat untung dengan hanya tolong dieorg ___, nanti mula la nak demand…

Teruskan Membaca →

Semua Orang Boleh Buat Bisnes Online Kalau Guna Teknik Secret Ni!

Ade satu teknik ni, tak ramai internet marketer (a.k.a IM) tau…Sangat jarang disentuh dalam ebook mahupun seminar dalam dan luar negara…Tapi ramai prospek beli produk sebab “terjerat” dengan teknik ni…Cuma dieorg tak perasan je…Tak kesahlah apa-apa niche sekalipun. AkuĀ dah guna teknik ni agak lamaĀ jugak sebenarnya…Guru akuĀ bukanlah IM…Bukan jugak sifu mahupun otai…Dieorg pun tak tau yang…

Teruskan Membaca →

Popular Post