Bonus ke-6 ni merupakan bonus "termahal" yang pernah aku bagi sebagai bonus...Harga sebenar bonus ni adalah RM2.5k...Ramai client dah bayar aku RM2.5k untuk dapatkan benda ni.

Apa benda ni bro?

Ok, untuk makluman korang, selain Parabots Pro (Bonus 4), aku jugak merupakan pemilik kepada servis autoresponder StreamSender...Streamsender ni merupakan autoresponder kelas pertengahan...Ia jauh lebih advance berbanding Parabots Pro. Untuk StreamSender, harga jualan yang aku dah tetapkan selama ni adalah seperti berikut :

Selain harga kat atas, aku jugak sebenarnya ada bukak offer harga untuk lifetime....Lifetime bermaksud client tak perlu bayar bulan-bulan pada aku lagi...Just bayar sekali, then dieorg boleh terus pakai StreamSender selama mana servis ni wujud.

Anyway StreamSender (dan mana-mana jugak autoresponder lain) ni macam kereta...Nak bawak kena isi minyak...Takde minyak tak boleh jalan...So sekarang ni kereta (StreamSender) aku dah bagi free...Korang tinggal isi minyak (SMTP) je untuk gunakannya.

Untuk servis SMTP (minyak), korang bolehlah langgan servis Sendgrid...Pakej termurah Sendgrid adalah USD9.95/month...Yang tu korang kena bayar direct pada dieorg...Bukan bayar pada aku.

Faham kan penerangan aku ni? 😀

Kalau dah faham dan dah nak guna StreamSender, korang bolehlah hubungi aku menerusi support ticket beserta maklumat berikut :

  • Username yang korang nak guna untuk akses StreamSender
  • Password yang korang nak guna untuk akses StreamSender
  • Username akaun Sendgrid
  • Password akaun Sendgrid
Hubungi >

* Kalau korang tak bersedia lagi nak gunakan StreamSender, korang boleh gunakan Parabots Pro dulu...Aku bagi percuma guna untuk tempoh 6 bulan...Then cukup 6 bulan, barulah korang boleh apply akaun StreamSender.