Kat Mana “Level” Korang Sekarang?

Hari ni aku nak share satu ilmu yang hari-hari korang nampak, tapi jarang korang fikirkan! Ape benda tu bro? Orite, ini ilmu tentang level “kerjaya”… ­čśÇ 1) Employee Ni memang┬áfavorite sebahagian besar anak bangsaku ni…Kat skolah lagi cikgu dah tanya… Mat, dah besar nak jadi/kerja apa? Jarang cikgu tanya…”Mat, dah besar nak bisnes apa? Kalau…

Teruskan Membaca →

Upah RM15 Hingga Ribuan Ringgit Untuk Kerja Kurang 5 Minit!

Pernah tak korang terfikir seorang newbie yang totally zero knowledge dalam graphic design boleh jana RM15 hingga ribuan ringgit dalam masa kurang 5 minit??? Nampak macam tak masuk akal…Tapi sebenarnya memang boleh! Hari tu aku ade beli satu software yang membolehkan kita design logo secara drag & drop sahaja…Kejap lagi aku tunjuk demo kat korang…Tapi…

Teruskan Membaca →