KEDAIONLINE - Membina kedai online anda semudah ABC

KAMI PAKAR MEMBINA WEB SHOPPING CART ANDA.

Sekarang ada cara yang lebih mudah untuk membina web shopping cart anda.Dengan adanya kami semuanya menjadi semudah ABC.

Dapatkan diskaun sebanyak 10% - 30% dengan hanya satu klik

KLIK SEKARANG!Untuk mendapatkan diskaun

Disini Kami Akan Kongsikan Betapa Berkuasanya Memasarkan Produk Anda Di Internet

JIMATKAN KOS OPERASI DAN PEMASARAN - Dengan adanya laman web produk, anda boleh terus mulakan perniagaan anda dari rumah anda dengan mudah.

Tidak perlu bersusah payah mencari ribuan ringgit untuk menyewa kedai. Belum lagi dicampur dengan kos pemasaran secara offline. Berkemungkinan akan memakan banyak belanja.

RISIKO TIDAK CUKUP TANGAN UNTUK MENGURUSKAN TEMPAHAN - Inilah masalah yang bakal anda hadapi. Cuba anda bayangkan, dengan menjual produk anda di internet, anda boleh paparkan produk-produk anda kepada ramai orang.

Apa yang akan terjadi apabila ada pembeli yang berpuas hati dengan produk anda?

Sudah semestinya mereka akan memperkenalkan produk anda kepada rakan-rakan ataupun saudara mara mereka melalui Facebook, Instagram, Twitter, Whats App dan sebagainya. Inilah dia yang dinamakan Viral Marketing.

SARAT DENGAN CIRI-CIRI YANG DIPERLUKAN OLEH USAHAWAN INTERNET

KEDAI ONLINE YANG MEMPUNYAI CIRI PALING HEBAT DAN MANTAP. LENGKAP DAN SEMUA DALAM SATU

Kami menyediakan segala ciri-ciri yang anda perlukan bagi membina sebuah kedai online yang mantap :

 • Laman Web, Mobile Store
 • Nama domain Shopping Cart dengan ciri-ciri keselamatan
 • Template Ecommerce yang berkualiti
 • Katalog produk
 • Payment gateway
 • Akaun emel
 • Alat-alat pemasaran
 • Sistem laporan

MOBILE STORE

Urusniaga melalui mobile kian berkembang dari masa ke semasa. Hari ini, kebanyakan pengguna melayari dan berurusniaga di Internet menggunakan gajet (mobile) sebagai medium utama. Berikutan itu, adalah sangat penting bagi setiap peniaga yang berniaga secara online memastikan bahawa kedai online mereka mempunyai paparan(interface) fleksibel yang mampu diselarikan dengan resolusi skrin gajet(mobile). Pakej kami didatangkan secara percuma dengan paparan beresolusi gajet seperti Iphone, Ipad, Tablet serta telefon pintar yang lain.

TEMPLATE ECOMMERCE YANG BERKUALITI TINGGI

Memiliki sebuah kedai online yang cantik dan mempunyai design yang berkualiti tinggi bukan lagi satu perkara yang mustahil. Kami menyediakan template Ecommerce yang berkualiti tinggi, fleksibel dan boleh diubah suai mengikut citarasa anda. Kini, setiap orang bakal mempunyai kedai online dengan paparan unik yang tersendiri.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Sistem Ecommerce kami dirangka dengan fungsi mesra SEO. Ia dioptimumkan dan dikemaskini oleh pakar-pakar bagi memastikan struktur sistemnya mesra SEO sekaligus memberi kelebihan kepada anda mengatasi para pesaing dalam usaha merebut kedudukan tertinggi enjin carian.

ALAT PEMASARAN TERHEBAT

Sistem kami juga dipasang bersama alat-alat pemasaran yang terbaik seperti diskaun dan kupon, baucer, newslatter, sistem affiliate, mata ganjaran dan lain-lain. Ia sekaligus memberi kelebihan kepada kedai online anda berbanding dengan yang lain.

7 MANFAAT BUAT ANDA SEBAGAI PENJUAL PRODUK

 • 1

  SESUAI UNTUK MEREKA YANG MENJUAL PRODUK FIZIKAL DAN DIGITAL

  Kedai online ini amat sesuai bagi mereka yang menjual produk-produk fizikal dan digital yang mempunyai pelbagai jenis pilihan dalam satu-satu masa. Contohnya anda yang menjual baju, tudung, kasut, aksesori fesyen, makanan kering, buku, gajet elektronik, ebook atau apa sahaja produk yang anda tawarkan mempunyai lebih dari 1 jenis.

 • 2

  PROSES TEMPAHAN AUTOMATIK - BUAT JUALAN SAMBIL TIDUR!

  Ya, dengan Ecommerce, tidak mustahil walaupun anda tidak berada di hadapan komputer ataupun tidak online, jualan anda tetap boleh masuk. Ini kerana laman sistem kedai online dilengkapi dengan sistem borang tempahan termasuk kos penghantaran yang perlu pelanggan anda bayar. Mereka turut akan menerima invois dan resit pembayaran melalui emel sebaik sahaja mereka membeli produk anda.

 • 3

  PELANGGAN LEBIH PERCAYA UNTUK BERURUSAN DENGAN ANDA

  Di samping anda mampu membina jenama anda sendiri, dengan adanya kedai online, secara tidak langsung bakal prospek anda akan lebih percaya dan yakin untuk berurusan dengan anda secara maya. Anda mampu tingkatkan kredibiliti anda dengan adanya sebuah laman Kedai Online Dot Com berbanding hanya jika anda mempunyai Blogshop yang boleh dibina secara percuma.

 • 4

  MUDAHKAN PELANGGAN ANDA MELIHAT PRODUK ANDA

  Anda boleh meletakkan imej-imej produk anda daripada pelbagai sudut yang anda ambil di Kedai Online anda dengan lebih tersusun, teratur dan professional. Dengan adanya fungsi 'gallery album', ia memudahkan prospek anda untuk melihat dengan lebih jelas pelbagai pilihan produk anda.

 • 5

  PENGURUSAN INVENTORI YANG MENYENANGKAN

  Di laman Kedai Online, anda dengan mudah boleh mengemaskini stok produk anda yang terkini pada bila-bila masa. Tidak perlu memeningkan kepala setiap kali ingin menjawab pertanyaan dari prospek anda secara SMS dan Email hingga mengganggu waktu tidur anda. Di laman Kedai Online anda, prospek anda boleh melihat dengan jelas status stok terkini. Mereka turut akan menerima invois dan resit pembayaran melalui email sahaja sebaik mereka memilih produk yang ingin dibeli secara automatik.

 • 6

  JIMAT MASA DAN JIMAT KOS PEMASARAN

  Dengan adanya laman web Kedai Online Ecommerce, anda boleh menjimatkan masa untuk memberikan respon kepada prospek anda. Jika mereka bertanyakan cara-cara tempahan atau stok, berikan sahaja pautan terus ke web Kedai Online anda secara professional. Selain itu ketika anda melakukan pemasaran di Facebook, dengan mudah anda poskan sahaja link ke web Ecommerce anda ketika anda membuat Wall Post Status Update, rakan-rakan atau peminat anda akan tahu yang anda ada menjual produk-produk tersebut.

 • 7

  TANGKAP DAN BUAT UNTUNG DENGAN DATABASE PELANGGAN

  Jika anda pernah mendengar, ramai Guru Pemasaran pernah menyebut bahawa database adalah mesin ATM anda. Ya,memang istilah ini tepat sekali. Kos pemasaran untuk mendapatkan jualan daripada prospek baru jauh lebih mahal berbanding anda dapatkan jualan daripada pelanggan yang pernah membeli daripada anda. Selain lawan web Ecommece, lazimnya disertakan sekali dengan fungsi untuk menyimpan data-data pelanggan anda. Anda boleh menghubungi mereka pada bila-bila masa untuk mewar-warkan promosi jualan yang anda langsungkan.

mailaweberIS-logo mailaweber

IS-logomailaweber mailaweber