"Cloaking & Redirect Link TERBAIK untuk WordPress"

Pretty Link Pro memudahkan anda untuk memendekkan pautan, menyembunyikan pautan, mengubah hala pautan, mengautomasikan bagaimana anda berkongsi pautan anda... dan banyak lagi!

Pretty Link Pro adalah Plugin untuk WordPress yang membolehkan anda untuk mengecilkan, menyembunyikan, menjejak, menyusun, berkongsi dan menguji semua pautan anda pada domain anda sendiri dan server.

Pretty Link Pro bukan sekadar Affiliate Link Cloaker atau pemendekkan URL.Ianya merupakan revolusi kepada cara pendekatan bagaimana perniagaan anda boleh mengautomasikan tugas-tugas yang berulang-ulang, mengoptimumkan tapak anda dengan ujian, melihat keputusan kempen anda dengan segera dan menyebarkan link anda secara meluas termasuk semua Link Affiliate anda dalam masa yang singkat!

Senarai Harga

Pretty Link Pro terbukti berkesan!

Lihat sendiri hasilnya  yang telah dimuat turun beratus ribu kali.

Muat turun hari ini dan jangan terlepas peluang keemasan!

Lihat Bagaimana Mudahnya Pautan Anda Diuruskan Oleh Pretty Link Pro


Pemasangan Mudah

Sama ada anda seorang Blogger, Maven sosial atau Rakan Affiliate menguruskan link anda adalah sesuatu yang mencabar.

Pilihan yang ada kebiasaannya adalah antara melepaskan kawalan ke atas semua link anda kepada pautan pihak ketiga yang mengecut perkhidmatan atau melancarkan sendiri skrip php atau apache arahan anda untuk digodam bersama beberapa pelencongan.

Pretty Link Pro memudahkan segalanya. Ia merupakan Plugin WordPress yang boleh dimuat naik fail zipnya ke laman web anda. Kemudian aktifkan dan pautan pada  laman web anda sudah pun terbina. Ianya seperti menggabungkan kemudahan penggunaan penyelesaian pihak ketiga dengan kuasa penyelesaian peribadi sendiri.

Lencongan Pautan Umpama

Swiss Army Knife

Terdapat banyak cara yang berbeza untuk mengarahkan pautan bergantung kepada apa yang anda mahu lakukan. Bagusnya Pretty Link Pro memberikan anda banyak pilihan dalam bab ini.

Pretty Link membolehkan anda untuk melakukannya secara manual, pelayan-sampingan pelencongan (server-side redirects) - ini termasuk pelencongan kekal (301) dan sementara (302/307). Pretty Link Pro menjadikan ianya amat mudah untuk anda mengendalikan mana-mana teknik penghalaan semula.

Selain itu, Pretty Link Pro menawarkan keupayaan untuk menambah skin-able bar iaitu "PrettyBar" ke atas mana-mana pautan. Ini membolehkan anda mengingatkan pelanggan anda walaupun mereka melawat pautan luar. Ia juga memberi anda pilihan untuk menggunakan Pretty Link Pro anda daripada piksel pengesanan kepada pengesanan penukaran, mengakses e-mel dan pelbagai lagi.

Perkongsian Secara Berkesan

Apa faedahnya jika anda mempunyai sekumpulan link tetapi tiada siapa yang melihatnya? Inilah sebabnya mengapa kami telah menambah beberapa ciri-ciri terbaik untuk Pretty Link Pro yang akan membantu anda menyebarkan link anda kepada orang ramai.

Anda boleh menambah lencana tweet kepada setiap posting blog anda dan pada halaman web. Ini adalah bagus kerana ianya akan menunjukkan berapa banyak kali pautan yang telah di 'tweet' dan akan membolehkan pembaca untuk 'tweet' pautan itu dengan sendiri. Memandangkan perkongsian ini adalah dari Pretty Link Pro maka anda boleh mengesannya.

Anda juga boleh meletakkan pelbagai butang sosial pada semua posting blog anda supaya pelawat lain juga boleh menyebarkan link anda dengan lebih luas lagi.

Pengurusan Pautan

Kini blogger aktif dan pemasar affiliate perlu mengongsikan pautan mereka ke dalam pelbagai medium media sosialbagi menjana lebih keuntungan. Dan ianya sesuatu yang menyukarkan untuk menguruskan semua pautan dari lain-lain cabang sosial dalam satu-satu masa.

Pretty Link Pro akan menyediakan alat yang membolehkan anda untuk menguruskan link media sosial anda, pelencongan, link affiliate dan apa-apa jenis pautan dengan berpusat pada satu tempat sahaja. Pautan ini akan menjadi mudah diakses dari 'dashboard' admin WordPress dengan menggunakan nama domain anda sendiri. Ini bermakna anda akan mempunyai kawalan sepenuhnya ke atas pengurusan link anda.

Menjadikan Pemasaran Bisnes

Anda Secara Auto

Mengekalkan kehadiran anda di Twitter dan lain-lain media sosial boleh menjadi sangat memakan masa kerana anda perlu menulis posting blog, tweet, menulis kempen e-mel, kemaskini dan sebagainya tanpa henti,

Oleh sebab itu, Pretty Link Pro secara automatik boleh membuat pautan pendek untuk semua laman dan catatan anda serta mempunyai keupayaan untuk menyesuaikan mesej secara automatik ke sebanyak mana akaun laman sosial yang anda mahu apabila ianya di muatnaik.

Anda juga boleh menentukan seberapa banyak kata kunci (atau frasa utama) yang anda inginkan untuk pautan muncul pada kata kunci tersebut. Kemudian, Pretty Link Pro secara automatiknya akan menganalisis semua kandungan pada laman web anda dan menggantikan kata kunci ini dengan pautan yang telah disenaraikan. Penggantian kata kunci ini akan bekerja pada kandungan baru dan semua halaman dan posting anda yang sedia ada.

Kemaskini dan Khidmat Bantuan

Kami serius dalam memastikan Pretty Link Pro dapat berfungsi dalam versi WordPress paling terkini, memastikan masalah-masalah teknikal dapat diselesaikan, sentiasa dalam keadaan selamat, mengoptimumkan prestasi dan mempunyai ciri-ciri baru yang ditambah secara konsisten. Kami menyediakan kemas kini secara tetap dan akan memastikan pembelian anda berbaloi.

Adalah penting untuk anda mengetahui bahawa dengan tawaran sokongan premium Pretty Link Pro, anda tidak akan kehilangan arah jika anda menghadapi sebarang masalah. Kami telah menyediakan pelbagai sumber latihan yang terbaik daripada Pretty Link Pro dan pasukan khidmat bantuan yang berdedikasi yang akan membantu anda apabila anda memerlukannya.

Apa tunggu lagi...

Dapatkan Pretty Link Pro SEGERA