parabots-pro-premium-headline

Salam hormat rakan-rakan sekalian,

Baru-baru ini saya ada buka peluang kepada newbie untuk menggunakan autoresponder pada harga yang super duper murah iaitu RM10 (lifetime) sahaja…Untuk makluman anda, kebanyakkan servis autoresponder di dunia ini mengenakan bayaran bulanan…Sebagai contoh :

aweber-pricing

getresponse-pricing

norabots-pricing

Bayaran bulanan dikenakan kerana kos server perlu dibayar setiap bulan selain kos tenaga kerja untuk menjaga sistem yang perlu dilakukan setiap hari…Walaubagaimanapun, untuk Parabots Pro, saya hanya kenakan bayaran sekali sahaja kerana ingin beri peluang kepada newbie mengumpul list supaya mereka boleh menjana pendapatan lumayan seperti otai-otai tanpa perlu melaburkan puluhan hingga ratusan ringgit setiap bulan untuk membayar kos autoresponder.

Berikut merupakan post yang saya buka di facebook untuk Parabots Pro :

Untuk menampung kos server, saya telah menggunakan wang sendiri hasil daripada bisnes lain…Selain itu, saya juga turut meletakkan iklan di bahagian footer email yang dihantar supaya pendapatan daripada iklan tersebut dapat membantu menambah sedikit dana untuk membayar kos bulanan server.

iklan-parabotsBeberapa hari lepas, saya telah mengambil keputusan untuk menutup jualan Parabots Pro kerana ingin melancarkan servis autoresponder baru dalam masa terdekat…Untuk servis baru, bayaran akan dikenakan setiap bulan mengikut jumlah list sepertimana yang dilakukan oleh provider lain.

 style3-700px

Sebelum saya menutup jualan Parabots Pro sepenuhnya, saya ingin membuka tawaran terhad kepada mereka yang telah melanggan Parabots Pro mahupun kepada mereka yang belum membuat sebarang langganan.

Tawaran tersebut adalah pakej Parabots Pro Premium…Pakej ini secara dasarnya sama sahaja dengan Parabots Pro…Apa yang membezakannya adalah ia TIADA SEBARANG IKLAN!

Berikut merupakan fungsi-fungsi Parabots Pro Premium :

  • Unlimited subscriber.
  • Unlimited autoresponder.
  • Unlimited newsletter.
  • Unlimited tracker.
  • Lifetime.
  • Tiada iklan.

Demo

Sekiranya anda ingin mencuba sistem Parabot Pro, anda bolehlah gunakan maklumat berikut :

(Username : wdchelp@gmail.com  |  Password : demo )

Untuk makluman anda, tawaran ini hanya akan dibuka sehingga 31 Januari 2014 sahaja…Selepas tamat tempoh tersebut, jualan akan terus ditutup serta merta tanpa sebarang rayuan… 😆 …Jika anda ingin menggunakan servis autoresponder saya di masa-masa akan datang, anda perlu melanggan servis baru yang mengenakan bayaran bulanan mengikut jumlah subscriber…Jadi pastikan anda bertindak sekarang sebelum terlewat!

Langgan Sekarang Pada Harga

RM550 (lifetime)

style3-700px

Soalan Lazim

1) Apakah kegunaan Parabots Pro?

Parabots Pro adalah merupakan servis autoresponder…Fungsinya adalah untuk menghantar email secara pukal kepada mereka yang telah mendaftar untuk menerima email.

2) Apakah perbezaan antara Parabots Pro dengan Parabots Pro Premium?

Perbezaan antara Parabots Pro dengan Parabots Pro Premium adalah Parabots Pro Premium tiada iklan daripada admin samaada di bahagian header mahupun footer email…Manakala Parabot Pro pula mengandungi iklan yang diletakkan secara automatik di dalam setiap email yang dihantar.

3) Adakah saya masih boleh melanggan Parabots Pro pada harga RM10 (lifetime)?

Maaf, jualan Parabots Pro telah ditutup…Anda sekarang hanya berpeluang untuk melanggan Parabots Pro Premium sahaja…Itu pun hanya sehingga 31 Jan 2014 sahaja…Selepas itu jualan Parabots Pro Premium akan turut ditutup.

4) Adakah saya perlu menjadi pelanggan Parabots Pro terlebih dahulu untuk melanggan Parabots Pro Premium?

Tidak perlu…Anda boleh terus melanggan Parabots Pro Premium walaupun sebelum ini anda tidak pernah melanggan Parabots Pro.

5) Adakah saya boleh import list daripada autoresponder lama saya?

Ya boleh…Walaubagaimanapun, pihak saya telah meletakkan syarat yang ketat untuk import.

6) Adakah saya boleh daftarkan subscriber tanpa confirmation (single optin)?

Maaf, kesemua prospek yang mendaftar perlu mengesahkan pendaftaran mereka terlebih dahulu (double optin) sebelum anda boleh menghantar email kepada mereka.

7) Adakah autoresponder tuan dijamin 100% masuk inbox?

Maaf, tiada jaminan email 100% masuk inbox kerana ianya adalah mustahil walaupun anda menggunakan Aweber mahupun Getresponse…Sila baca post ini untuk maklumat lanjut.

8) Saya dapati script Parabots adalah script percuma…Jadi mengapa pihak anda kenakan bayaran?

Benar script Parabots boleh diperolehi secara percuma di Parabots.Com…Tetapi untuk menggunakan script tersebut, anda perlu melanggan VPS atau Dedicated Server yang kosnya sekitar USD50 hingga USD650 per month…Selain itu, anda juga perlu mahir part teknikal seperti install script, remove bounce/complaint, maintain IP/domain whitelist dan sebagainya…Jika anda melanggan Parabots Pro atau Parabots Pro Premium, anda tidak perlu keluarkan wang yang banyak untuk server dan tak perlu melakukan kesemua kerja-kerja teknikal.

9) Adakah saya perlu melanggan VPS atau Dedicated Server sekiranya saya melanggan servis anda?

Tidak perlu…Semuanya telah disediakan oleh pihak kami.

10) Mengapa harga yang tuan tawarkan terlalu mahal? Company XX hanya tawarkan harga RM150 sahaja untuk lifetime.

Pertama sekali, Company XX menggunakan script yang berbeza daripada Parabots Pro…Selain itu, mereka juga turut meletakkan iklan di bahagian footer email yang dihantar menggunakan servis mereka…Jadi, harga yang saya tawarkan sebenarnya lebih murah kerana “Parabots Pro versi iklan” saya hanya RM10 sahaja…Cuma ia tidak lagi dijual…Seperkara lagi, Company XX turut menggunakan list client untuk kepentingan mereka…Mungkin ia telah termaktub di ruangan terma dan syarat mereka (saya tidak pasti)…Sebagai contoh, saya turut menerima email ini (email yang meminta saya membuat pengesahan) walaupun saya tidak pernah mendaftar newsletter mereka…Yang saya daftar hanyalah newsletter client mereka sahaja…Jadi mereka telah menggunakan list client mereka untuk kepentingan peribadi.

11) Apakah yang dimaksudkan dengan “lifetime”?

Lifetime bermaksud anda tidak perlu membuat bayaran bulanan untuk menggunakan servis Parabots Pro Premium ini…Bayaran hanya dikenakan sekali sahaja…Kemudian anda boleh terus menggunakan servis ini selagimana ia wujud.

12) Adakah pihak anda menyediakan jaminan refund?

Maaf, untuk tawaran terhad seperti ini, pihak kami tidak menyediakan sebarang jaminan refund.

Leave A Response

* Denotes Required Field