Semua Orang Boleh Buat Bisnes Online Kalau Guna Teknik Secret Ni!

Ade satu teknik ni, tak ramai internet marketer (a.k.a IM) tau...Sangat jarang disentuh dalam ebook mahupun seminar dalam dan luar negara...Tapi ramai prospek beli produk sebab "terjerat" dengan teknik ni...Cuma dieorg tak perasan je...Tak kesahlah apa-apa niche sekalipun.

Aku dah guna teknik ni agak lama jugak sebenarnya...Guru aku bukanlah IM...Bukan jugak sifu mahupun otai...Dieorg pun tak tau yang aku "follow" dieorg...Bahkan dieorg sendiri tak tau nak buat duit daripada skill yang dieorg ade...Aku skodeng senyap-senyap dan gunakan untuk bisnes aku...Untuk makluman korang, blog aku bukan JV Warrior dan UsahawanCyber ni je...Tapi ade pelbagai lagi yang aku tak boleh nak share dekat sini atas sebab-sebab tertentu...Ade blog yang masih aktif, ade yang dah lame tak berusik dan ade jugak yang aku akan "up" semula sikit mase lagi...InsyaAllah.

Baru-baru ni aku ade buat sikit survey pada client-client aku...Hasil daripada survey tersebut, 100% setuju teknik yang aku nak reveal ni sangat berkesan...Malahan dieorg sendiri rase macam "terhantuk kepala" sebab dah beberapa kali terkena "jerat" hasil daripada teknik ni... 😆

Untuk makluman korang, kalau korang faham teknik ni, korang boleh promote ape-ape jugak produk tak kiralah produk sendiri, produk orang lain dan sebagainya...Yang best lagi, korang tak rasa yang korang ni buat bisnes...Nak buat teknik ni pun tak perlukan banyak mase...Sesuai untuk student, suri rumah dan jugak mereka yang kerja makan gaji.

  • Senang nak buat
  • Boleh promote produk sendiri atau produk orang lain (affiliate/dropship)
  • Tak rase macam tengah bisnes
  • Tak perlukan banyak mase
  • Makin lama buat, makin senang nak hasilkan sale
  • Sesuai untuk semua jenis produk
  • Semua orang boleh buat

Sekarang aku rase macam nak reveal teknik ni supaya ramai dapat buat bisnes online khususnya untuk orang Islam sebab kita sekarang dah di hujung tanduk...Tapi sebelum aku dedahkan, baik aku berterus terang dulu...Teknik ni biase-biase je...Aku yakin korang pun dah banyak kali tengok...Cuma korang tak perasan je yang teknik ni boleh "racun" prospek dengan baik sekali...So korang janganlah expect yang korang akan belajar ilmu yang tak pernah terfikir dek akal, tak pernah terlihat oleh mate dan sebagainya... 😆  


Maaf...Post ini merupakan post berbayar...Sila lakukan bayaran sebanyak RM10 sahaja untuk membaca keseluruhan post ini...Mereka yang telah membuat pembayaran bolehlah mengakses post ini menerusi member area.


Dapatkan Sekarang >

Related Post

Strategi Mudah Kumpul Nombor HP Prospek!
views 2750
Kalau korang toleh kebelakang dan ingat semula dalam setahun dua lepas, kebanyakkan urusan jual beli...
Tolong Orang Aje Pun Boleh Dapat Income RM15k Setiap Bulan!
views 2651
Sikit masa dulu aku pernah dedahkan info ni...Tak tahulah korang perasan ke tak...Yang perasan t...

5 Comments