headline-lp-7

[screencast url=”http://www.screencast.com/t/OXQTwK6sWd” width=”620″ height=”348″]
Divider1

Salam hormat rakan-rakan sekalian,

Bayangkan jika anda mempunyai satu sistem yang membolehkan anda mengaut keuntungan daripada cerita-cerita hot (hangat) di media social…Pasti menarik bukan!!!

Jika anda perhatikan, hampir setiap hari ada cerita hot di media social seperti di Facebook, Twitter dan sebagainya…Cerita-cerita hot ini di like/comment/share/tweet oleh ribuan orang dalam masa yang singkat tanpa perlu dipromosikan…Semuanya tersebar secara viral…Jadi, jika anda dapat “mempergunakan” isu hot tersebut, anda berpotensi untuk menarik prospek ke web jualan secara INDIRECT dan seterusnya mengaut keuntungan besar!

WOW…Menarik!!! Cer Cite Macam Mana Prosesnya???

Katakan anda terjumpa satu cerita hot di blog/website/forum milik orang lain (atau mungkin milik anda sendiri)…Kemudian anda share cerita tersebut di Facebook…Apabila seseorang klik pada link yang terdapat dalam post yang anda share tadi, mereka akan terus di bawa ke blog/website/forum tersebut…Setelah itu, popup yang mengandungi iklan anda akan muncul mengikut masa dan bentuk yang telah anda tetapkan.

Iklan yang muncul tersebut boleh jadi iklan tentang produk anda ataupun produk orang lain (anda sebagai agen affiliate)…Jadi dengan bantuan kuasa viral (share/like/comment) pada post anda di Facebook, iklan anda berpotensi untuk dilihat oleh ribuan prospek!

Ringkasan

Anda terjumpa cerita hot di blog/website/forum milik orang lain (atau mungkin milik anda sendiri)…Kemudian anda share cerita tersebut di Facebook.

Rakan-rakan Facebook anda nampak apa yang anda share…Seterusnya mereka klik pada link yang anda share tadi untuk membaca.

Mereka di bawa ke blog/website/forum yang anda share.

Selepas mereka sampai di blog/website/forum tersebut, satu popup yang mengandungi iklan akan muncul mengikut bentuk, size dan masa yang anda telah tetapkan dalam sistem…Iklan tersebut boleh jadi iklan produk anda atau pun produk orang lain (affiliate).

Akhirnya anda akan dapat menarik prospek ke web jualan secara INDIRECT tanpa sebarang kos setelah mereka klik pada popup yang  telah anda pasang.

Ho ho…Best best…Boleh tunjuk contoh sikit tak??

Baiklah, di bawah ini terdapat beberapa gambar (sebagai contoh) di mana saya letakkan beberapa jenis popup di website yang BUKAN milik saya.

  • Saya letak popup iklan dalam bentuk gambar di website Ebay (bukan website saya).

popup-gambar-ebay

  • Saya letak popup optin form di website Microsoft (bukan website saya).

popup-optin-microsoft

  • Saya letak popup squeeze page di website CNN (bukan website saya).

popup-squeeze-page

  • Saya letak popup Facebook Post di website Alibaba (bukan website saya).

popup-fbpost copy

Dan banyak lagi benda yang boleh dijadikan sebagai bahan popup mengikut kreativiti kita…Menarik bukan… 😆

Ok…ok…Saya faham dan nampak potensi sistem ini…Tapi saya lebih suka jika dapat promote produk saya secara DIRECT kerana prospek tersebut lebih targeted!

Jika anda

[monkeytools msnip=”http://countdownmonkey.com/counter/121/393s.js”]

 

LANGGAN SEKARANG PADA HARGA MURAH (EARLY BIRD DISCOUNT)

RM150

(Regular Price RM300)
Harga akan kembali ke asal RM300 selepas tamat “Early Bird Discount”.

Leave A Response

* Denotes Required Field