Strategi Mudah Kumpul Nombor HP Prospek!

kumpul nombor hp

Kalau korang toleh kebelakang dan ingat semula dalam setahun dua lepas, kebanyakkan urusan jual beli kat media social (terutamanya Facebook) berlaku thru PM (private massage) je…Sikit-sikit PM…Sikit-sikit PM. – Bro/sis, sy berminat…PM please – Siapa berminat boleh PM sy k Dan yang seangkatan dengannya…Kadang-kadang naik rimas jugak aku tengok sebab dah terpampang seller bagi instruction…

Teruskan Membaca →

Tolong Orang Aje Pun Boleh Dapat Income RM15k Setiap Bulan!

Sikit masa dulu aku pernah dedahkan info ni…Tak tahulah korang perasan ke tak…Yang perasan tu, beruntunglah mereka… šŸ™‚ Waktu aku nak dedahkan info ni dulu, aku pikir banyak kali jugak…Bukan apa, korang tau la sikap sesetengah orang kita…Kadang-kadang kalau dieorg tau ko boleh buat untung dengan hanya tolong dieorg ___, nanti mula la nak demand…

Teruskan Membaca →

Semua Orang Boleh Buat Bisnes Online Kalau Guna Teknik Secret Ni!

Ade satu teknik ni, tak ramai internet marketer (a.k.a IM) tau…Sangat jarang disentuh dalam ebook mahupun seminar dalam dan luar negara…Tapi ramai prospek beli produk sebab “terjerat” dengan teknik ni…Cuma dieorg tak perasan je…Tak kesahlah apa-apa niche sekalipun. AkuĀ dah guna teknik ni agak lamaĀ jugak sebenarnya…Guru akuĀ bukanlah IM…Bukan jugak sifu mahupun otai…Dieorg pun tak tau yang…

Teruskan Membaca →

Cara Langgan Hosting Siteground

Dalam post yang lepas akuĀ dah terangkan kenapa hosting Siteground sangat bagus untuk wordpress…Dalam post pada kali ni pulak, akuĀ akan tunjukkan pada korang macam mana cara nakĀ langgan hosting Siteground khusus untuk wordpress…Kalau ni kali pertama korang beli benda-benda macam ni, korang jangan gabra…Mudah aje sebenarnya… šŸ˜† …Korang follow aje tutorial yang aku buat kat bawah ni.…

Teruskan Membaca →

Hosting Terbaik Untuk WordPress

Mungkin ada di kalangan korang yang masih belum tahu apa itu hosting..Hosting ni sebenarnya adalah tempat kita host/simpan file-file website/blog…Bila hosting ok, kita boleh akses blog…Tapi bila hosting down, kita tak boleh akses blog kita. Kenapa Pemilihan Hosting Sangat Penting? Salah satu tool basic yang sangat penting dalam bisnes online adalah hosting…Sebelum ni aku ada…

Teruskan Membaca →

Popular Post