Kena VSS? Kontrak Kerja Tak Disambung? Dah Bosan Kerja? BACA NI SEKARANG!

kena buang kerja

Post ni sebenarnya aku nak dedikasikan pada staf Oil & Gas yang kena VSS…Tapi ia jugak “terpakai” untuk korang yang dah bosan kerja, dah bosan menggangur atau mengidam nak beli rumah/kereta/kawin dalam masa terdekat. Aku tau sekarang ni ramai yang tengah pening kepala terutamanya staf Oil & Gas sebab kena VSS, tak disambung kontrak, etc…Kepala…

Teruskan Membaca →

Servis Pemasaran Email 3.0

Alhamdulillah, sekarang aku dah pun berjaya me”master”kan diri aku dengan Email 3.0…Ternyata Email 3.0 ni jauh lebih power berbanding Email 2.0…Apetah lagi Email 1.0…Sekarang ni aku dah rasa makin seronok plak bermain-main dengan Email 3.0… 😀 Sebenarnya agak ramai jugak yang PM aku tanya pasal Email 3.0 ni…Tapi honestly aku cakap, ia bukan mudah untuk orang…

Teruskan Membaca →

Upah RM15 Hingga Ribuan Ringgit Untuk Kerja Kurang 5 Minit!

Pernah tak korang terfikir seorang newbie yang totally zero knowledge dalam graphic design boleh jana RM15 hingga ribuan ringgit dalam masa kurang 5 minit??? Nampak macam tak masuk akal…Tapi sebenarnya memang boleh! Hari tu aku ade beli satu software yang membolehkan kita design logo secara drag & drop sahaja…Kejap lagi aku tunjuk demo kat korang…Tapi…

Teruskan Membaca →

Popular Post