scscsd

Related Post Kenapa Guna WordPress? views 196 Ada banyak platform yang kita boleh gunakan sebenarnya sama ada untuk blogging, buat minisite, e-com…

Teruskan Membaca →

Shopievo – Ultimate Bonus

Malam tadi aku termenung sejenak…Kepala rasa serabut…Hati pulak rasa serba salah… Patut ke aku bagi semua ni? Berbaloi ke? Itulah yang aku rasa…Actually aku dah lama tak promote produk IM Msia…Tapi kali ni aku “paksa” diri aku untuk promote di kala aku memang sangat sibuk dengan projek-projek lain…Sebabnya : Setelah penat fikir, akhirnya aku terlelap…Bangun-bangun…

Teruskan Membaca →

Kena VSS? Kontrak Kerja Tak Disambung? Dah Bosan Kerja? BACA NI SEKARANG!

kena buang kerja

Post ni sebenarnya aku nak dedikasikan pada staf Oil & Gas yang kena VSS…Tapi ia jugak “terpakai” untuk korang yang dah bosan kerja, dah bosan menggangur atau mengidam nak beli rumah/kereta/kawin dalam masa terdekat. Aku tau sekarang ni ramai yang tengah pening kepala terutamanya staf Oil & Gas sebab kena VSS, tak disambung kontrak, etc…Kepala…

Teruskan Membaca →

Strategi Mudah Kumpul Nombor HP Prospek!

kumpul nombor hp

Kalau korang toleh kebelakang dan ingat semula dalam setahun dua lepas, kebanyakkan urusan jual beli kat media social (terutamanya Facebook) berlaku thru PM (private massage) je…Sikit-sikit PM…Sikit-sikit PM. – Bro/sis, sy berminat…PM please – Siapa berminat boleh PM sy k Dan yang seangkatan dengannya…Kadang-kadang naik rimas jugak aku tengok sebab dah terpampang seller bagi instruction…

Teruskan Membaca →

Aduh…Nyesal Aku Tak Guna Email Marketing Dari Dulu Lagi!

Ramai orang tanya, bagus sangat ke email marketing (pemasaran email) ni?…Perlu ke guna kalau dah biasa buat sale guna FB/Insta/Wassup?…Soalan macam ni bukan newbie je yang tanya, kadang-kadang yang dah bertahun bisnes online pun tanya jugak! Ok..ok…Sebenarnya ada banyak sebab kenapa korang kena gunakan email marketing dalam bisnes korang…Kalau nak di listkan semua, mungkin penerangan kat…

Teruskan Membaca →

Page 1 of 4

Popular Post