Kat Mana “Level” Korang Sekarang?

Hari ni aku nak share satu ilmu yang hari-hari korang nampak, tapi jarang korang fikirkan! Ape benda tu bro? Orite, ini ilmu tentang level “kerjaya”… šŸ˜€ 1) Employee Ni memangĀ favorite sebahagian besar anak bangsaku ni…Kat skolah lagi cikgu dah tanya… Mat, dah besar nak jadi/kerja apa? Jarang cikgu tanya…”Mat, dah besar nak bisnes apa? Kalau…

Teruskan Membaca →

Tolong Orang Aje Pun Boleh Dapat Income RM15k Setiap Bulan!

Sikit masa dulu aku pernah dedahkan info ni…Tak tahulah korang perasan ke tak…Yang perasan tu, beruntunglah mereka… šŸ™‚ Waktu aku nak dedahkan info ni dulu, aku pikir banyak kali jugak…Bukan apa, korang tau la sikap sesetengah orang kita…Kadang-kadang kalau dieorg tau ko boleh buat untung dengan hanya tolong dieorg ___, nanti mula la nak demand…

Teruskan Membaca →

Semua Orang Boleh Buat Bisnes Online Kalau Guna Teknik Secret Ni!

Ade satu teknik ni, tak ramai internet marketer (a.k.a IM) tau…Sangat jarang disentuh dalam ebook mahupun seminar dalam dan luar negara…Tapi ramai prospek beli produk sebab “terjerat” dengan teknik ni…Cuma dieorg tak perasan je…Tak kesahlah apa-apa niche sekalipun. AkuĀ dah guna teknik ni agak lamaĀ jugak sebenarnya…Guru akuĀ bukanlah IM…Bukan jugak sifu mahupun otai…Dieorg pun tak tau yang…

Teruskan Membaca →

Servis Pemasaran Email 3.0

Alhamdulillah, sekarang aku dah pun berjaya me”master”kan diri aku dengan Email 3.0…Ternyata Email 3.0 ni jauh lebih power berbanding Email 2.0…Apetah lagi Email 1.0…Sekarang ni aku dah rasa makin seronok plak bermain-main dengan Email 3.0…Ā šŸ˜€ Sebenarnya agak ramai jugak yang PM aku tanya pasal Email 3.0 ni…Tapi honestly aku cakap, ia bukan mudah untuk orang…

Teruskan Membaca →

Cara Guna Autoresponder Getresponse

Ok…Sebenarnya apa yang aku nak shareĀ ni semuanya memang ada dalam knowledgebase Getresponse…Tapi mungkin korang tak tau nak mula yang mana dulu…So aku susunkan dan tambah-tambah sikit apa yang patut untuk korang follow. Sebelum tu aku nak maklumkan kat korang yang features Getresponse ni memang banyak…Tapi korang tak perlu belajar semua sekaligus…Cukup yang asas-asas je dulu…Nanti…

Teruskan Membaca →

Page 2 of 4

Popular Post