Kena VSS? Kontrak Kerja Tak Disambung? Dah Bosan Kerja? BACA NI SEKARANG!

kena buang kerja

Post ni sebenarnya aku nak dedikasikan pada staf Oil & Gas yang kena VSS…Tapi ia jugak “terpakai” untuk korang yang dah bosan kerja, dah bosan menggangur atau mengidam nak beli rumah/kereta/kawin dalam masa terdekat. Aku tau sekarang ni ramai yang tengah pening kepala terutamanya staf Oil & Gas sebab kena VSS, tak disambung kontrak, etc…Kepala…

Teruskan Membaca →

Strategi Mudah Kumpul Nombor HP Prospek!

kumpul nombor hp

Kalau korang toleh kebelakang dan ingat semula dalam setahun dua lepas, kebanyakkan urusan jual beli kat media social (terutamanya Facebook) berlaku thru PM (private massage) je…Sikit-sikit PM…Sikit-sikit PM. – Bro/sis, sy berminat…PM please – Siapa berminat boleh PM sy k Dan yang seangkatan dengannya…Kadang-kadang naik rimas jugak aku tengok sebab dah terpampang seller bagi instruction…

Teruskan Membaca →

Popular Post