Aduh…Nyesal Aku Tak Guna Email Marketing Dari Dulu Lagi!

Ramai orang tanya, bagus sangat ke email marketing (pemasaran email) ni?…Perlu ke guna kalau dah biasa buat sale guna FB/Insta/Wassup?…Soalan macam ni bukan newbie je yang tanya, kadang-kadang yang dah bertahun bisnes online pun tanya jugak! Ok..ok…Sebenarnya ada banyak sebab kenapa korangĀ kena gunakan email marketing dalam bisnes korang…Kalau nak di listkan semua, mungkin penerangan kat…

Teruskan Membaca →

Kat Mana “Level” Korang Sekarang?

Hari ni aku nak share satu ilmu yang hari-hari korang nampak, tapi jarang korang fikirkan! Ape benda tu bro? Orite, ini ilmu tentang level “kerjaya”… šŸ˜€ 1) Employee Ni memangĀ favorite sebahagian besar anak bangsaku ni…Kat skolah lagi cikgu dah tanya… Mat, dah besar nak jadi/kerja apa? Jarang cikgu tanya…”Mat, dah besar nak bisnes apa? Kalau…

Teruskan Membaca →

Tolong Orang Aje Pun Boleh Dapat Income RM15k Setiap Bulan!

Sikit masa dulu aku pernah dedahkan info ni…Tak tahulah korang perasan ke tak…Yang perasan tu, beruntunglah mereka… šŸ™‚ Waktu aku nak dedahkan info ni dulu, aku pikir banyak kali jugak…Bukan apa, korang tau la sikap sesetengah orang kita…Kadang-kadang kalau dieorg tau ko boleh buat untung dengan hanya tolong dieorg ___, nanti mula la nak demand…

Teruskan Membaca →

Semua Orang Boleh Buat Bisnes Online Kalau Guna Teknik Secret Ni!

Ade satu teknik ni, tak ramai internet marketer (a.k.a IM) tau…Sangat jarang disentuh dalam ebook mahupun seminar dalam dan luar negara…Tapi ramai prospek beli produk sebab “terjerat” dengan teknik ni…Cuma dieorg tak perasan je…Tak kesahlah apa-apa niche sekalipun. AkuĀ dah guna teknik ni agak lamaĀ jugak sebenarnya…Guru akuĀ bukanlah IM…Bukan jugak sifu mahupun otai…Dieorg pun tak tau yang…

Teruskan Membaca →

Popular Post