Gmail – Cara Set “Primary” Tab

Sejak Gmail (servis email daripada Google) memperkenalkan Primary, Social dan Promotions tab, mungkin korang perasan banyak email daripada orang yang korang follow dah lama tak nampak…Sebenarnya email dieorg ada, cuma mungkin korang tak perasan sebab email-email tu dah termasuk ke dalam promotion tab. Secara default, bila korang klik pada “Inbox”, tab yang akan terbuka adalah primary…Tab…

Teruskan Membaca →

Hosting Terbaik Untuk WordPress

Mungkin ada di kalangan korang yang masih belum tahu apa itu hosting..Hosting ni sebenarnya adalah tempat kita host/simpan file-file website/blog…Bila hosting ok, kita boleh akses blog…Tapi bila hosting down, kita tak boleh akses blog kita. Kenapa Pemilihan Hosting Sangat Penting? Salah satu tool basic yang sangat penting dalam bisnes online adalah hosting…Sebelum ni aku ada…

Teruskan Membaca →

Page 2 of 2

Popular Post