Apa itu pemasaran email?

Ramai orang salah anggap tentang pemasaran email (email marketing)…Dieorg ingat pemasaran email tu jenis email-email promosi yang tetibe je menyemak kat dalam inbox…Tak tahu ntah siapa yang hantar!…Itu sebenarnya bukan pemasaran email, tapi itu spamming. Pemasaran email sebenarnya adalah email-email yang dihantar oleh individu/company yang kita pernah register email kita kat website dieorg…Sebagai contoh, dekat…

Teruskan Membaca →

Kenapa Guna WordPress?

Ada banyak platform yang kita boleh gunakan sebenarnya sama ada untuk blogging, buat minisite, e-commerce site, membership site dan sebagainya…Aku dah pernah cuba dan kaji beberapa platform macam Blogspot, Opencart dan Leadpages beberapa platform lagi…Aku pun dah tak ingat… 🙂 Ape yang boleh aku katakan, setakat ni memang wordpress paling bagus sebab : So kalau…

Teruskan Membaca →

Popular Post